Στην πίστα του Α Club ετοιμάζεται να ανέβει ο γνωστός τραγουδιστής Νικηφόρος, συνεχίζοντας ένα σερί ξέφρενων Σαββατόβραδων στο αγαπημένο Club της Αγίας Νάπας όπου φέτος η διασκέδαση μονπωλείται!

O δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική φωνή του και με πολύ κέφι, μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό live party με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια του σήμερα και του χθες, δυνατές ερμηνευτικές στιγμές και φυσικά όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Από την αγαπημένη όλων μπαλάντα «Υποσχέσου» του 2010, μέχρι το «Σε ένα φιλί σου», το «Φτάνω στο Θεό» που έφτασε στο Νο1 των ραδιοφώνων, το «Ερωτευμένος είμαι», το «Κρίμα που σ’ αγάπησα», το «Τρελός», το «Εδώ στα δύσκολα» και την ολοκαίνουρια «Βόλτα» του, ο Νικηφόρος μέσα από μια συνεπή και διαρκώς ανερχόμενη πορεία απέδειξε πως ήρθε για να μείνει!

Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα στην Θεσσαλονίκη, ο νεαρός καλλιτέχνης με τις εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητες, μας παρουσιάζει τη δική του άποψη στη διασκέδαση, χωρίς όρια στις μουσικές αναζητήσεις και πείθοντας πλέον πως είναι από τους πιο σταθερούς και πολλά υποσχόμενους εκπροσώπους της νεώτερης γενιάς.

Την ίδια στιγμή, το A Club διοργανώνει διαγωνισμό και προσφέρει δωρεάν μπουκάλια το Σάββατο και να απολαύσετε τον Νικηφόρο.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 

Τηλ: 97 722150