Στην πίστα του Α Club ανέβηκε το προηγούμενο Σάββατο ο γνωστός τραγουδιστής Νικηφόρος, συνεχίζοντας τα «ζωντανά» Σαββατόβραδα στο αγαπημένο Club της Αγίας Νάπας όπου φέτος η διασκέδαση μονοπωλείται!

O δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική φωνή του και με πολύ κέφι, κατάφερε να δώσει ένα ένα μοναδικό live party με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια του σήμερα και του χθες, δυνατές ερμηνευτικές στιγμές και φυσικά όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Από την αγαπημένη όλων μπαλάντα «Υποσχέσου» του 2010, μέχρι το «Σε ένα φιλί σου», το «Φτάνω στο Θεό» που έφτασε στο Νο1 των ραδιοφώνων, το «Ερωτευμένος είμαι», το «Κρίμα που σ’ αγάπησα», το «Τρελός», το «Εδώ στα δύσκολα» και την ολοκαίνουρια «Βόλτα» του, ο Νικηφόρος διασκέδασε θαμώνες και καλεσμένους του A Club που φρόντισε να προθερμάνει ο dj Χαλκούσης.

Εκρηκτικό live και αυτό το Σάββατο

Τα αδέρφια Δρούλια επιστρέφουν στο A Club!. Το εκρηκτικό δίδυμο επιστρέφει για να συνεχίσει ότι άφησε από το προηγούμενο live στο A Club

Στον τόπο του εγκλήματος  ετοιμάζονται να επιστρέψουν τα αδέρφια Δρούλια μετά το εκρηκτικό live που έδωσαν τον περασμένο Δεκέμβριο στο A Club εκεί όπου έβαλαν φωτιά με τα τραγούδια και τις μαντινάδες τους.

Το κοινό που διασκέδασε μέχρι πρωίας στο A Club ήθελε και συνέχεια με το εκρηκτικό δίδυμο να επιστρέφει το ερχόμενο Σάββατο στη σκηνή του A Club για να συνεχίζει από εκεί που έμεινε το Δεκέμβριο.


Οι Droulias Brothers έρχονται κατευθείαν από την Κρήτη στην Αγία Νάπα για μια μοναδική κρητική βραδιά αποφασισμένοι να ξεσηκώσουν τους καλεσμένους στο A Club με τις μαντινάδες και τους ρυθμούς τους!

Τα αδέρφια με καταγωγή από την Κρήτη, είναι γνωστά για τις εκρηκτικές εμφανίσεις τους αφού καταφέρνουν να σηκώνουν από την καρέκλα όλους όσους τους ακούνε και να χορεύουν με τις μαντινάδες τους και οχι μόνο.

Ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας Δρούλιας δίνουν πάντα ένα ανεπανάληπτο σόου ενώ όλοι όσοι τους ακούσουν μόνο τα καλύτερα λένε!

Σάββατο 17/2/18 στο A CLUB.

Τηλ κρατήσεων: 977222150