Κάτι καινούργιο με αέρα νεουρκέζικο έρχεται να μας δροσίσει στην καρδιά του Πρωταρα με τις προσδοκίες να είναι ήδη πολύ ψηλές!

Ο λόγος για το cocktail bar Cartel που με την ιδιαίτερη διακόσμηση του και τα μοναδικά του cocktail θα δροσίζει τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές μας και θα φέρει αέρα ανανέωσης.

Έτσι το πολυαναμενόμενο αυθεντικό cocktail bar CARTEL μας προσκαλεί στο Grand Opening Event για να απολαύσουμε τα μοναδικά Signature Cocktails από τους πολυβραβευμένουs mixologists με μια industrial Διακόσμηση, Νεοϋορκέζικη αισθητική που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Ωστόσο το Cartel ετοιμάζει ένα τριήμερο διασκέδασης για το τριήμερο του κατακλυσμού με funky μουσικές την Παρασκευή, καλοκαιρινό πάρτυ το Σάββατο και ένα γνήσιο Greek Party την Κυριακή!

Παρασκευή 25 Μαϊου 

Dj MontiLiani on the decks με ηλεκτρονικά ακούσματα Swing & Funk.

Για κρατήσεις τηλ. 99438888

◼ Στα decks ο DJ MontiLiani μιξάρει electronic sounds of Swing & Funk επιτυχίες!
◼ Συντονιστείτε μαζί μας και να είστε έτοιμοι για κάθε Παρασκευή με ποιοτικά events

Σάββατο 26 Μαϊου

Save the Date-Summer Memories-Cartel Cocktail Bar

Αυτό το Σάββατο ο Dj Elconee θα μιξάρει ξένες και ελληνικές επιτυχίες.

Κυριακή 27 Μαϊου

Οι Κυριακές που αγαπήθηκαν τόσο πολύ, φέτος αποκτούν ένα μοναδικό χρώμα, κρατώντας σας συντροφιά και αυτό το καλοκαίρι με το γνωστό Dj Geo Papadaki, παρέα με τους πιο έμπειρους #CoktailMen. Τα ΓΚΡΙΚ SUNDAYS της #FeelGoodProductions ύστερα από 3 επιτυχημένα χρόνια στη νυχτερινή ζωή του Πρωταρά, μετακομίζουν αυτή τη χρονιά στο ολοκαίνουργιο Cartel Cocktail Bar.

◼ Στα decks ο Geo Papadakis μιξάρει ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ επιτυχίες!
◼ Συντονιστείτε μαζί μας και να είστε έτοιμοι για κάθε Κυριακή!