Με το κυνηγετικό όπλο που είχε κρυμμένο στην μπυραρία που διατηρούσε, επιχείρησε να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγο του, 44χρονος που υποψιαζόταν πως η γυναίκα τον απάτησε.
Ο 44χρονος, όπως αναφέρει η εφημερίδα « Φιλελεύθερος», είχε  καταδικαστεί σε 9χρόνια φυλάκιση και άσκησε έφεση. Ωστόσο το εφετείο όχι μόνο δεν μείωσε την ποινή, αλλά όπως αναφέρει από καθαρή τύχη δεν κατέληξε σε τραγωδία η ζήλια του 44χρονου  ο οποίος κρίθηκε ένοχος για απόπειρα φόνου και παράνομη οπλοκατοχή.
Όπως αναφέρεται μεταξύ του 44χρονου και την γυναίκας, υπήρχαν συνεχώς προστριβές με αιτία τις υποψίες που είχε ο 44χρονος ότι η εν διαστάσει σύζυγος τους τον απατούσε και ο καταδικασθείς ζητούσε επίμονα από την γυναίκα να παραδεχθεί ότι είχε άλλη σχέση.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε κάποιο σημείο της είπε: «Πες μου ότι μου έκανες κέρατα και να σε αφήσω ήσυχη». Όπως σημειώνεται στην απόφαση του δικαστηρίου «η παραπονούμενη (για να την αφήσει ήσυχη)του είπε: Εάν θέλεις να ακούσεις αυτό, ναι έκανα σου κέρατα.
Η αναφορά αυτή έκανε έξω φρενών τον 44χρονο  που αρχικά άρπαξε καρέκλα και την πέταξε προς το μέρος της και στην συνέχεια άρπαξε το κυνηγητικό ου όπλο που είχε κρυμμένο στην μπυραρία και άρχισε να πυροβολεί εναντίον την γυναίκας.
Σύμφωνα  με το απόσπασμα της απόφασης του δικαστηρίου που δημοσιεύει η εφημερίδα, « στην εξέλιξη του επεισοδίου η παραπονούμενη  άρχισε να τρέχει προς την μεριά της κυρίως εξόδου. Ο κατηγορούμενος έτρεξε και αυτός  και σημαδεύοντας την πυροβόλησε προς το μέρος της με πρόθεση με πρόθεση παράνομη θανάτωση της.
Αφού επικύρωσε τόσο την καταδίκη όσο και την ποινή, το εφετείο παρέθεσε και απόσπασμα από την απόφαση του Κακουργιοδικείου με το οποίο όπως αναφέρθηκε συμφωνεί πλήρως:
«Ο κατηγορούμενος ενήργησε εγωιστικά και με πλήρη αδιαφορία για την σωματική ακεραιότητα και ζωή της γυναίκας που τόσο αγαπούσε (όπως λέγει) και που ήταν η μητέρα των δύο άλλων παιδιών (της παραπονούμενης) που τόσο αγαπούσε ο κατηγορούμενος.