Δε σου βρήκαμε μόνο πώς θα σκοτώσεις τον χρόνο σου όσο περιμένεις την 8η (ακριβότερη) και τελευταία σεζόν ‘Game of Thrones’. Σου βρήκαμε πώς θα αντισταθείς στον επίφοβο τζάμι-σαλάκι-μύγες συνδυασμό των πρωινών σου μετακινήσεων με λεωφορείο, τρένο, μετρό (από το τραμ δε σε σώζει τίποτα, συγνώμη).

Μετά το King’s Landing που υπέκυψε κι αυτό στον Χειμώνα μετά το φινάλε ‘The Dragon and the Wolf’, το ολοκαίνουριο mobile game ‘Conquest’ θα φέρει τον Χειμώνα στη συσκευή σου. Μόλις βγήκε το teaser και είναι ο ορισμός του απλού κι απέριττου. Γι’ αυτό και μας αρέσει.

Γεράκια, wights, White Walkers προ των πυλών και τα μυαλά στα κάγκελα:

Το ‘Conquest’ θα έχει πολλά gameplay styles για να διαλέξεις, ανάμεσά τους PvP μάχες και η δυνατότητα να φτιάξεις μόνος σου το Westeros. Δικό σου οίκο, δικό σου στρατό, δικό σου συμβούλιο, δικά σου όλα. Μέχρι να τελειώσεις και να κάνεις interact με τους χαρακτήρες της σειράς, έχεις πάει δουλειά κι έχεις γυρίσει.

Την αρχή θα την κάνεις στις 19 Οκτωβρίου που το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε Apple App Store και Google Play Store κι από κει και πέρα ο Σιδερένιος Θρόνος θα είναι δικός σου.